Gradbeni center Sejateh smo odprli z namenom, da ljudem v bližnji in širši okolici ponudimo vse kar potrebujejo za gradnjo, obnovo ali vzdrževanje svoje nepremičnine. V svojih začetkih se je podjetje ukvarjalo izključno z veleprodajo gradbenega materiala, kasneje pa je dozorela ideja in se izpolnila želja, da vam lahko ponudimo kakovostne materiale od temeljev do strehe, ter za zaključna dela in sanacijo objektov po konkurenčnih cenah tudi v maloprodaji.

Vedno prisluhnemo željam svojih strank in tako redno dopolnjujemo svoj prodajni program z izdelki po katerih zaznamo povpraševanje. Hkrati pa se potrudimo poiskati kakovostne proizvajalce po čim ugodnejši ceni. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete ter nam zaupate svoje želje in verjamemo, da bomo skupaj našli najugodnejšo rešitev za vas.

Opečni izdelki – zidaki

Tisočletja star gradbeni element, ki združuje naravne elemente in je izdelan na popolnoma naraven način. Skozi stoletja se je le izpopolnila in dovršila tehnika izdelave. Številni gradbeniki še vedno pri gradni prisegajo zgolj na opeko, saj je izjemno odporen in vzdržljiv material, ki je povrh vsega še okolijsko, energetsko in ekonomsko učinkovit.

V naši ponudbi imamo širok izbor opečnih zidakov različnih proizvajalcev s katerimi bomo zagotovo zadovoljili vse vaše potrebe pri gradnji.

Betonski izdelki – zidaki

Beton je izjemno trden gradbeni element, ki ga uporabljamo za ojačitve pri gradnji. Betonske zidake večjih širin uporabljamo za zidavo nosilnih sten v kletnih prostorih. Manjše širine uporabljamo za zidavo nenosilnih sten, betonske vogalnike pa uporabljamo za protipotresno gradnjo.

Pri nas boste našli širok izbor betonskih izdelkov različnih oblik in dimenzij.

Porobeton Porfix

Porobeton je gradbeni element narejen iz kremenčevega peska, apna, cementa in vode. Odlikuje ga širok spekter uporabe in enostavnost vgradnje. Proizvaja se v številnih različnih dimenzijah za različne namene uporabe. Prednosti porobetona so: dobra toplotna izolativnost, je ognjevaren, dobra nosilnost in potresna varnost. Enostavno ga je obdelovati in tako namestiti vse potrebne instalacije.

Šamotna opeka

Na željo vam dobavimo tudi različne vrste šamotne opeke. Šamotna opeka se uporablja za oblogo peči in kaminov. Za pravilno in učinkovito vgradnjo se priporoča uporaba šamotne malte in šamotnega kita.

Preklade

Preklade so montažni elementi sestavljeni iz opečnih skodelic, betona in armature. Izdelujejo se v korakih po 25 cm vse do dolžine 3,0 m. Omogočajo optimalno prilagodljivost različnim okenskim in vratnim odprtinah ob različnih debelinah sten. So izjemno vzdržljive in imajo veliko nosilnost.

Gradbeno železo

Železo je nepogrešljiv element vseh gradenj. Zagotavlja statično nosilnost v nosilnih konstrukcijskih elementih objektov. Osnovni namen je, da se dobro sprime z betonom in ga veže. Gradbeno železo delimo na betonsko železo in armaturne mreže.
V naši ponudbi boste našli vse vrste in dimenzije betonskega železa in armaturnih mrež. Za določitev pravilne oznake in debeline železa, ki ga potrebujete, se obrnite na strokovnjaka gradbene stroke.

Betonsko železo

Se uporablja za armaturo temeljev, stebrov, preklad, nosilcev, vogalov, ipd.

Armaturne mreže

Uporabljajo se za armiranje temeljnih plošč, tlakov, medetažnih plošč, nosilnih zidov, opornih zidov in škarp.

Betoni in veziva

Na zalogi imamo cement marka 425 v 25 kg vrečah. Nudimo pa vam širok izbor različnih cementov, različnih proizvajalcev. Zraven tega vam lahko ponudimo tudi dodatke za cement kot so: dodatek proti zmrzovanju, dodatek za večjo elastičnost in dodatek za večjo vodoodpornost betona.

Maltit, malte in ometi

Maltit je vnaprej pripravljen zidarski cement, ki se uporablja v gradbeništvu za zidanje in ometavanje. Priprava malte je zelo hitra in enostavna. V ponudbi imamo širok izbor različnih malt in maltitov, ki bo prav gotovo zadovoljil vse vaše potrebe ne glede na to ali se odločite za ročne ali strojne omete.

Estrihi

V naši ponudbi imamo tudi komplet ponudbo materialov za izvedbo estrihov v vaši zgradbi.

Apno

Kalcijev hidroksid, ki ga največkrat imenujemo gašeno apno. Ima širok spekter uporabe in je nepogrešljivo tako v gradbeništvu, kot tudi pri kmetijstvu. Uporabimo ga lahko tudi za naravno barvanje.

Mivka in pesek

Po naročilu vam nudimo širok izbor različnih mivk in peskov.

Lepila za fasade

V naši ponudbi boste našli širok izbor gradbenih lepil za EPS in XPS plošče. Lepila so primerna tako za lepljenje plošč kot za utapljanje fasadne mrežice pred nanosom zaključnega sloja. Ravno tako se uporabljajo za lepljenje plošč in lamel is steklene volne.

Lepilo za keramiko

Naša lepila za keramiko so se pri številnih izvajalcih izkazala kot kakovostna po ugodni ceni. V ponudbi imamo mineralna lepila, fleksibilna lepila in visoko fleksibilna lepila. Predvsem najkakovostnejša lepila z oznako C2TE S1 so se izkazala kot vrhunska po izjemno ugodni ceni.
Zraven lepila za keramiko vam ponujamo tudi kakovostne fugirne mase v 24 standardnih odtenkih. Dodatno pa imamo v ponudbi še sanitarne silikonske kite, akrilne kite in ostale kite, ki vam bodo pomagali pri montaži.

Montažna lepila

V naši ponudbi boste našli širok izbor raznih montažnih lepil in PU pen za plastiko, les, poliester, kovine, EPS in XPS plošče, keramiko… Vabimo vas, da pridete in si ogledate ponudbo.

Lepilo za Porfix

Zraven kakovostnega porobetona Porfix vam nudimo tudi ustrezno lepilo, ki vam bo omogočilo hitro in kakovostno vgradnjo blokov.

Hidroizolacija

Čepasta folija

Čepasta folija ščiti hidroizolacijo pred zunanjimi mehanskimi vplivi in s sovjo nepropustnostjo še dodatno ščiti pred vlago. Čepi na foliji poskrbijo za lažje odtekanje vlage od podlage. Material ni primeren za objekte, ki so podvrženi hidrostatičnemu tlaku. Čepasta folija je izdelana iz polietilena visoke gostote (HDPE).

Bitumenski trakovi

Bitumenski trakovi so namenjeni zaščiti gradbenih konstrukcij pred vlago in vdori vode. Lahko se uporabljajo tudi kot sekundarna kritina v sistemih poševnih streh. Trak se vgrajuje z varjenjem ali lepljenjem po celotni površini z 10 cm preklopom. Pri nas vam nudimo različne vrste bitumenskih trakov, ki zadovoljijo različne potrebe kupcev.

Bitumenski premazi

Uporabljamo jih pred vgradnjo bitumenskih trakov. Bitumenski premaz je raztopina bitumna v organskem topilu. Zaradi svojih lastnosti se hitro suši in pusti tanek sloj bitumna na podlagi. Zaradi nizke viskoznosti raztopina prodre v pore betona in s tem omogoči dober oprijem ostalim hidro izolacijskim materialom. Vgrajuje se s premazovanjem z valjčkom ali ščetko na očiščeno, suho in razprašeno podlago.

PE folije

Polietilenska (PE) gradbena folija za široko rabo v gradbeništvu. Folija preprečuje vdor vode in vlage, ter ščiti gradbene materiale. Nudimo vam folije različnih dimenzij in debelin. Standardna ponudba je folija 4x25m v roli ali pa vam drugo dimenzijo izrežemo glede na vaše želje in potrebe.

Geotekstil

V našem podjetju vam nudimo tudi širok izbor geotekstilov glede na vaše želje in potrebe.

Šamotni dimniki

Dimnik je pomemben sestavni del vsakega objekta. Pri izbiri dimnika morate biti pazljivi, da izberete pravilnega glede na tehnične zahteve izbrane peči ali kamina, ki bo priključen nanj. Priporočeno je izbrati sistem, ki ima zračnike za odvod ali dovod zraka v stanovanje ali kamin.

INOX dimniki

INOX dimniki so narejeni iz nerjavečih kovinskih dimniških cevi in so posebej primerni za sanacijo dimniških sistemov ali pa za naknadno vgradnjo v obstoječe objekte. Ustrezne dimenzije dimnika se ravno tako določijo glede na vaše potrebe.

Tlakovci, robniki

V naši ponudbi vam nudimo širok izbor cementnih izdelkov za ureditev vaše okolice. Številne izdelke imamo na zalogi, na vašo željo pa vam lahko dobavimo še veliko večjo paleto izdelkov, ki bo zadovoljila vaše želje in potrebe. Vabimo vas, da se oglasite pri nas in skupaj pregledamo kataloge in zalogo ter poiščemo rešitev za vašo okolico. Nudimo vam naslednje izdelke:

  • Tlakovci
  • Robniki
  • Škarpni elementi
  • Betonske plošče
  • Travne plošče, idr.

Naši dobavitelji