Vijaki za les

KMWHT vijaki za les z ugreznjeno TORX glavo. Velikost TORX nastavka je odvisna od dimenzije vijaka. Vijaki so zelo kakovostni in se odlično oprimejo v vseh lesenih površinah.

WKCP vijak je odličen za vijačenje lesnih konstrukcij. Odlikuje ga izjemna moč in oprijem v lesno konstrukcijo. Ima široko ploščato TORX glavo.

WKCS vijak je odličen za vijačenje lesnih konstrukcij, ki ga odlikuje izjemna moč in oprijem v lesno konstrukcijo. Za razliko od WKCP vijaka ima WKCS vijak ugreznjeno TORX glavo.

Vijaki za suhomontažo

TN vijaki

Vijaki iz kaljenega jekla prevlečenega s fosforjem za vijačenje gips plošč na konstrukcijo. Namenjeni so pritrjevanju v kovinsko konstrukcijo.

FN vijaki

Vijaki iz kaljenega jekla prevlečenega s fosforjem za vijačenje gips plošč na konstrukcijo. Namenjeni so pritrjevanju v lesno konstrukcijo.

TB vijaki

Samozarezni vijaki iz kaljenega jekla prevlečenega s fosforjem za vijačenje gips plošč na konstrukcijo. Namenjeni so pritrjevanju v kovinsko konstrukcijo in imajo samozarezno konico.

TEX vijaki

Samozarezni TEX vijak je namenjen pritrjevanju kovinskih profilov pri suhomontažni konstrukciji.

Udarni vijak z vložkom

Udarne vijake odlikuje enostavna in hitra montaža. Z udarcem v vijak, ki je že vstavljen v vložek, pride do ekspanzije vložka, ki se tako usidra v zid. Vijak lahko naknadno z vijačenjem še privijemo ali odvijemo po potrebi.

Ostala pritrdila za suhomontažo

Pri suhomontaži je možno uporabiti številna ostala pritrdila glede na vaše želje. Zato vam v našem prodajnem programu nudimo celo vrsto različnih pritrdil, ki bodo zadostila vsem vašim potrebam pri montaži. Večino pritrdil je možno dobiti tudi v majhnih priročnih pakiranjih – »blister« paketih.

Vijaki z vložki

SFX je izjemno zmogljiv vložek, SFX pa je vložek kombiniran z vijakom. Nudimo vam jih v različnih dimenzijah in so namenjeni najširši rabi.

Navojne palice

Nudimo vam navojne palice različnih dolžin in premerov.

Matice

Razne matice, različnih dimenzij in namembnosti.

Vijaki za spoje

Vijaki za spajanje različnih materialov različnih dimenzij.

Žeblji

Žeblji različnih dimenzij glede na vaše potrebe.

Naši dobavitelji