Dewalt, Black&Decker in Stanley

V našem prodajnem programu vam nudimo širok izbor ročnega in električnega orodja proizvajalcev Dewalt, Black&Decker in Stanley. Na zalogi imamo nekaj kosov orodja, ki se najpogosteje rabi pri vašem delu, dobavimo pa vam lahko praktično vse artikle iz njihovega prodajnega programa v najkrajšem možnem času. Vabimo vas, da si celotno ponudbo njihovih orodij ogledate v priloženih katalogih.
Ob okvari vam po potrebi uredimo tudi servis orodij pri njihovih pooblaščenih serviserjih.

Rock Safety® zaščitna oprema.

Zastopnik za Slovenijo: SEJATEH d.o.o.

Unior ročno orodje

Verjetno najbolj poznan proizvajalec kakovostnega ročnega orodja pri nas je podjetje Unior iz Zreč. Zato smo se odločili, da vam v naši trgovini ponudimo širok izbor njihovega orodja. V prodajnem programu boste našli prav gotovo številne primerne izdelke tako za profesionalno kot domačo rabo.

Varilni stroji

Varstroj je priznani proizvajalec varilne tehnike iz Lendave. Podjetje ima dolgoletne izkušnje s področja izdelave varilnih strojev. Poznamo več različnih postopkov varjenja in glede na postopek imamo na voljo številne različne modele (varjenje po MIG/MAG postopku, varjenje po TIG postopku in varjenje z oplaščeno elektrodo). Izbira aparata je odvisna le od vaših želja in potreb. Vabimo vas, da si ogledate celoten katalog njihovih izdelkov. Na zalogi imamo vedno nekaj modelov varilnih aparatov, ostale pa vam po želji dobavimo v čim krajšem možnem času.

Lestve

ALU lestve Alpos

Alpos je priznan izdelovalec aluminijastih lestev z več kot 50-letno tradicijo. V proizvodnem in prodajnem programu imajo številne različne izvedbe in modele, ki prav gotovo zadovoljijo potrebe vsakega kupca. Tako v osnovi svoje lestve delijo na:

Aluminijaste hišne lestve skupine ACCESS so namenjene za uporabo v gospodinjstvu ali hobby uporabo. Širok izbor omogoča kupcu, da se lahko odloči glede na namen, pogostost uporabe in nivo obremenitve. Vsi nivoji obremenitve so testirani v skladu z izbrano normo v tovarniškem laboratoriju, ustreznost evropskima standardoma EN 131 in EN 14182, pa certificirana s strani institucije TÜV iz Münchena v Nemčiji.

Lestve RATIO so namenjene domačim mojstrom in lažji profesionalni uporabi. Skrben izbor dimenzij aluminijastih profilov zagotavlja priročnost ter optimalno kombinacijo med kvaliteto in ceno. Certifikat TÜV/GS dokazuje skladnost z evropskim standardom EN 131 ter varnost lestve in vseh njenih sestavnih delov. Čepi preprečujejo drsenje, široki kvadratni klini omogočajo varno vzpenjanje, vodila iz kvalitetnega pocinkanega jekla na sestavljenih lestvah pa zagotavljajo varnost tudi ob delu na največjih višinah.

Lestve EXPERT bodo izbrali tisti, ki pri svojem delu potrebujejo robustno in vzdržljivo, vendar kljub temu lahko in priročno lestev. Te lastnosti zagotavljajo močni aluminijasti profili, ki so pri najvišjih dosegih še posebej ojačani. Tako lahko brez težav dosegajo in presegajo nosilnosti po evropskem standardu EN 131, kar redno potrjuje institucija TÜV iz Münchna.

Vse komponente so razvite in proizvedene z jasno vizijo, da zagotovijo najvišjo stopnjo varnosti, zanesljivosti in trajnosti. To naredi lestve v razredu EXPERT idealne za vsakodnevno industrijsko in obrtniško rabo, privoščijo pa si jih tudi zahtevnejši domači mojstri.

Lesene lestve Žaže

Pleskarske A lestve podjetja Lesarstvo Žaže so izdelane iz najkvalitetnejšega masivnega lesa smreke. Lestve so opremljene z nalepko iz katere so razvidna osnovna varnostna navodila in informacije, ki jih navaja standard EN 131, z navodili za varno uporabo lestve ter s črtno kodo. Lestev je skladna z zahtevami standardov SIST EN 131-1, SIST EN 131-2 ter SIST EN 131-3. Vse lestve imajo pridobljen certifikat na inštitutu za lesarstvo. Vsi leseni deli so obdelani z akrilnim rumenim premazom. Na voljo so lestve od 3 do 9 klinov.

Ročno orodje in osebna oprema

V naši trgovini boste našli široko ponudbo ročnega orodja in osebne opreme tako za domačo kot profesionalno rabo. Vljudno vas vabimo k ogledu naše celotne ponudbe, ki obsega:
– Orodje za domačo delavnico (izvijači, ključi, klešče, libele…)
– Kladiva (vseh vrst)
– Zidarsko orodje (zidarske žlice, lopatice, gladilke,…)
– Rokavice (vseh vrst)
– Lopate (delavske, za vrt, za sneg,…)
– Motike, vile, metle…
– Samokolnice
– Rokavice (vseh vrst in modelov)
– Zaščitna očala
– Čopiče in valjčke
– Ostala oprema za dom in delavnico…

Naši dobavitelji