Elektroinštalacije

V današnjem času si življenja brez elektrike več ne moremo zamisliti. In za normalno dnevno življenje ali delo uporabljamo vedno veče elektronskih naprav, ki nam tako ali drugače olajšajo življenje in dnevne naloge. Zaradi tega je izjemno pomembno da v vsakem objektu pazljivo predvidimo vse potrebne elektroinštalacije in razvrstitev napeljave. Tako boste v naši trgovini našli komplet materiale potrebne za napeljavo elektroinštalacij v vašem domu ali zgradbi.

Elektro omarice in doze

V prodajnem programu vam nudimo različne modele elektro omaric proizvajalca Hager. Pri omarici je pomembno, da izberemo primerno število mest za varovalke in tip omarice glede na to ali želimo imeti nadometno ali podometno. Zraven omaric pa vam kot osnovni material nudimo tudi elektro doze različnih dimenzij in namembnosti…

Vodniki, kabli in cevi

Za različne namene elektroinštalacij rabimo glede na naprave, ki jih bomo priključili, tudi različne vodnike in kable. Za zaščito teh vodnikov in kablov pa uporabimo primerno cev po kateri jih napeljemo do želenega mesta. Tako vam v naši trgovini ponudimo cevi in vodnike različnih dimenzij in dolžin glede na vaše potrebe.

Stikala, vtičnice, razdelilniki

Za dokončanje in kasnejšo uporabo elektroinštalacij uporabimo na predvidenih mestih stikala in vtičnice. Ko ugotovimo, da potrebujem več vtičnih mest ali pa električno energijo na drugem mestu pa uporabimo razdelilnike in podaljške. Pri stikalih in vtičnicah navadno gledamo tudi na nek estetski vidik, saj so dobro vidni in redno v uporabi. V ta namen vam nudimo širok izbor stikal, vtičnic, razdelilnikov in podaljškov, ki jih boste uporabili v vašem objektu.

Svetila in žarnice

V naši ponudbi najdete:
– Stropna svetila
– Stenska svetila
– Namizna svetila
– LED žarnice
– Varčne žarnice

Zelo pomembno je, da je naš bivalni prostor ali pa delovno okolje primerno osvetljeno. Osvetlitev prilagodimo namenu, saj praviloma v nekaterih prostorih ne rabimo enako močne osvetlitve kot v drugih. Zato moramo osvetlitvi nameniti precej pozornosti, saj le primerna zagotavlja dobro počutje in varuje naš vid. V današnjem času imamo na voljo na voljo ogromno različnih tipov in modelov luči, zato je nemogoče, da bi na zalogi imeli vsak artikel, ki si ga posameznik zaželi. V naši prodajalni imamo tako na zalogi najpogosteje uporabljena svetila, glede na vaše želje pa vam lahko dobavimo tudi številne druge modele in izvedbe.

Pomembna je tudi izbira primernih žarnic. V današnjem času so zaradi vidika varčnosti in svojih osvetlitvenih lastnosti vse bolj popularne LED žarnice. Z njimi z zelo nizko porabo električne energije dosežemo enak efekt kot samo ga v preteklosti s klasičnimi žarnicami in kasneje z varčnimi. Tudi cena je vedno bolj dostopna in pa življenjska doba neprimerljivo daljša. Nudimo vam LED in varčne žarnice z različnimi okovi (priklopi), različnih jakosti.

Naši dobavitelji