Bekament

Ponujamo vam celoten prodajni program podjetja Bekament, ki ga najdete podrobneje opisanega v priloženem katalogu. Podjetje nudi širok spekter artiklov vse od kakovostnih notranjih barv do fasadnih barv in zaključnih dekorativnih ometov. Prav gotovo boste našli primeren kakovosten material po ugodni ceni za osvežitev vaše zgradbe.

V naši trgovini vam s pomočjo Bekament MIX sistema hitro in kakovostno zmešamo barvo ali zaključni sloj v odtenku po vaši izbiri.

Bekament ponuja tudi komplet kakovosten fasadni sistem, ki je certificiran skladno z ETAG standardom kar pomeni, da je kupec upravičen do povračila dela stroškov s strani EKO sklada.

V prodajnem programu podjetja Bekament najdemo tudi sistem za polaganje keramike z različnimi vrstami lepil in fugirno maso, ki se proizvaja v 24 osnovnih niansah. Zraven tega pa boste našli tudi širok izbor različnih PU pen in silikonskih kitov za najrazličnejše namene.

Düfa barve

Podjetje Meffert AG je bilo ustanovljeno davnega leta 1947. Blagovna znamka Düfa pa se je pojavila na nemškem tržišču leta 1955.

Sedež se nahaja v nemškem mestu Bad Kreutznach. Danes pa ima podjetje Meffert AG v Evropi 11 tovarn, izvaža pa v 60 držav po celem svetu.

V prodajnem programu podjetja najdete:
– Notranje barve
– Fasadne barve
– Dekorativni ometi
– Emajl laki
– Lazurni premazi
– Podlage in impregnacije
– Epoxidne barve
– Effekt Design barve

Oprema za pleskanje

Za kakovostno pleskanje, premazovanje ali lakiranje je potrebno uporabiti tudi primerno kakovostno opremo. Hkrati je potrebno primerno zaščititi ostale predmete v stanovanju kot tudi tla, da ne pridejo do neželenega stika z barvami in ostalimi premazi. V našem podjetju vam nudimo vso potrebno pleskarsko opremo, kot tudi zaščitno opremo, ki vam bo pripomogla k enostavnejši in kakovostnejši prenovi vaših prostorov.

Čopiči in valji

Osnovna oprema za vsako pleskanje in lakiranje je čopič ali valj. V našem programu vam nudimo široko izbiro razno raznih čopičev in valjev različnih dimenzij, kot tudi različnih kakovosti. Na izbiro imate opremo iz hobi programa za občasno domačo rabo, pa vse do opreme iz profesionalnega programa za vsakodnevno rabo. Pri izbiri opreme vam bodo pomagali naši prodajalci, ki vam bodo svetovali glede na vaše želje in potrebe.

Zaščitne folije

Ob uporabi barv, lakov in premazov moramo vedno biti pazljivi, da jih nehote ne nanesemo na ostale površine na katerih niso zaželene. S tem si povzročimo dodatno delo, saj moramo po končanih delih ves višek ostraniti kar pa ni vedno najlažja naloga. Zato opremo objekta vedno primerno zaščitimo s folijami, ki preprečijo take stike. V naši ponudbi vam nudimo širok izbor različnih zaščitnih folij. Folije imamo pakirane v različnih dimenzijah, kot tudi različnih debelinah. Primerno izberemo glede na svoje želje in potrebe, ter sam namen folije (ali je namenjena za zaščito pohištva, tal, predmetov ipd.)

Lepilni trakovi

Za zaščito pri pleskanju uporabljamo tudi različne zaščitne krep trakove. Trakovi so namenjeni za zaščito robov, vrat, oken, pritrditvi zaščitnih folij, izdelavi raznih vzorcev ipd. Proizvajajo se v različnih dimenzijah in širinah, kot tudi za različne namene. Tako jih delimo na trakove primerne za notranjo uporabo, kot na trakove primerne za zunanjo rabo z UV zaščito. V ponudbi pa imamo tudi zelo močan »duct tape«, ki pa je poznan kot lepilni trak z izjemno širokim spektrom uporabe.

Lestve

V prodajnem programu vam nudimo tudi lestve tako za domačo kot tudi za profesionalno rabo različnih dimenzij in modelov. Na zalogi imamo tako lesene kot ALU lestve, ki so izdelane v skladu s vsemi potrebnimi standardi. Velikost in model lestve izberete glede na vaše želje in potrebe. Ker je na voljo zelo veliko različnih modelov lestev imamo nekatere na zalogi, ostale pa vam v najkrajšem možnem času pridobimo od naših dobaviteljev.

Naši dobavitelji