Se vam je že zgodilo, da je zmanjkalo elektrike in vas je soseda vsa panična poklicala, če imate elektriko, ker ona ne more skuhati kosila, oprati perila in gledati nadaljevanke ob enajstih?

Ja, sodobnega načina življenja, kot ga poznamo danes, si brez elektrike nikakor nebi mogli privoščiti. In dokler ne bomo iznašli kakšnega drugega vira napajanja za električne naprave, bomo imeli zidove naših domov prepletene z električnimi kabli.

Pri novogradnji in pa tudi pri obnovi domov je zelo pomembno, da pazljivo predvidimo vse potrebne elektroinštalacije in razvrstitev napeljave. V naši trgovini boste deležni odlične podpore, saj boste našli vse potrebne materiale za napeljavo elektroinštalacij v vašem domu ali kateri drugi zgradbi.

Kaj je potrebno paziti pri elektro omarici?

Pri elektro omarici je pomembno, da izberemo primerno število mest za varovalke in tip omarice glede na to, ali želimo imeti nadometno ali podometno. V našem prodajnem programu vam nudimo različne modele elektro omaric proizvajalca Hager. Zraven omaric pa vam kot osnovni material nudimo tudi elektro doze različnih dimenzij in namembnosti.

Vodniki, kabli in cevi

Za različne namene elektroinštalacij rabimo glede na naprave, ki jih bomo priključili, tudi različne vodnike in kable. Za zaščito teh vodnikov in kablov uporabimo primerno cev, po kateri jih napeljemo do želenega mesta. Tako vam v naši trgovini ponudimo cevi in vodnike različnih dimenzij in dolžin glede na vaše potrebe.

Stikala, vtičnice, razdelilniki

Za dokončanje in kasnejšo uporabo elektroinštalacij uporabimo na predvidenih mestih stikala in vtičnice. Ko ugotovimo, da potrebujem več vtičnih mest ali pa električno energijo na drugem mestu, pa uporabimo razdelilnike in podaljške. Pri stikalih in vtičnicah navadno gledamo tudi na nek estetski vidik, saj so dobro vidni in redno v uporabi. V ta namen vam nudimo širok izbor stikal, vtičnic, razdelilnikov in podaljškov, ki jih boste uporabili v vašem objektu.

Svetila in žarnice

Zelo pomembno je, da je naš bivalni prostor ali pa delovno okolje primerno osvetljeno. Osvetlitev prilagodimo namenu, saj praviloma v nekaterih prostorih ne rabimo enako močne osvetlitve kot v drugih. Zato moramo osvetlitvi nameniti precej pozornosti, saj le primerna zagotavlja dobro počutje in varuje naš vid.

Pomembna je tudi izbira primernih žarnic. V današnjem času so zaradi vidika varčnosti in svojih osvetlitvenih lastnosti vse bolj popularne LED žarnice. Z njimi z zelo nizko porabo električne energije dosežemo enak efekt kot samo ga v preteklosti s klasičnimi žarnicami in kasneje z varčnimi. Tudi cena je vedno bolj dostopna in pa življenjska doba neprimerljivo daljša. Nudimo vam LED in varčne žarnice z različnimi okovi (priklopi), različnih jakosti.

Lepo vabljeni v Ormož, na Ljutomersko cesto 39, kjer vam bomo z veseljem svetovali.